Sponsorverksamhet

Jag har sponsrat Magdalena Pajala från Piteå Elit sedan 2003. Då hon var i Mullsjö och åkte hem tre guld av tre möjliga i klassen 15 år i Ungdoms SM.Besök henne på magdalenapajala.com

Sapmi hemma igen


Torsdagen den 4 december 2008 anlände Erika Österlund till Mullsjö och Museet Svenska Trägubbar för att återlämna sin reskompis och mascot Sapmi, en liten lappgubbe stor som en lillfinger, 49 mm hög skuren i trä av okänd snidare.

Erika hämtade Sapmi tisdagen den 19 februari på museet i Mullsjö. Sedan gick starten från Jönköping den 3 mars 2008.

Och nu är den hemma igen efter 1100 mil på cykel, en fantastisk resa de varit med om, med mycket strapatser och händelser samt att de mött mycket folk utefter banan från många länder.


Museet svenska trägubbar i Mullsjö har varit landsponsor för denna Expedition

Erika Österlund och Sapmi till Kina


Erica Österlund med lappgubben Sápmi. Erika anlände till Beijing den 5 augusti, var med på invigningen samt att hon var med och hejade fram de våra till medaljer inom sin egen gren, cykel. Efter avslutningsceremonin fanns det utrymme för lite semester och därefter blir det transsibiriska järnvägen till Moskva. Därifrån kommer Erika att trampa sista biten hem till Sverige, Jönköping samt till Museet svenska trägubbar i Mullsjö för att återlämna sin reskompis Sápmi, en liten lappgubbe som varit med om alla strapatser samt ett OS..

Besök henne på www.ericaosterlund.com
annonser